Wie op korte termijn een nieuwe woonruimte zoekt, zit bij Young Housing goed. Zij hebben een voormalig kantorenpand omgetoverd tot 49 woonruimtes waar je 1 december 2023 al in kan trekken.

Van de huurprijzen word je vast blij: vanaf 590 euro per maand (inclusief) heb je al een woonruimte vlak bij Den Haag. Het mooiste hiervan is dat je niet het drievoudige hoeft te verdienen om in aanmerking te komen. Als jij kunt aantonen dat je genoeg inkomen hebt om de huur te betalen, mag jij hier wonen.

Goed bereikbaar

Het voormalig kantorenpand zit in Naaldwijk aan de Tiendweg en is goed bereikbaar: de bushalte is op vijf minuten lopen en brengt je zo naar Delft, Den Haag of Schiedam. Bovendien zit je vlak bij de A20 en heeft het pand eigen parkeergelegenheid. Handig!

Je hebt je eigen leefruimte, maar deelt de keuken, badkamer en toiletten met de andere bewoners. Zo’n gedeelde keuken is een heerlijke ontmoetingsplek. Maak je niet druk om het schoonmaakrooster! Er komt wekelijks een professioneel schoonmaakteam langs voor de gemeenschappelijke ruimtes. Chill!

Lees verder onder de foto >

Zo ziet het pand er aan de binnenkant uit | Foto: Young Housing

Betaalbare huurwoningen

Young Housing maakt zich hard voor betaalbare woningen. Zij bouwen leegstaande panden in verschillende steden om tot woonruimtes waar mensen fijn samen kunnen komen. Je kunt je hier in Naaldwijk terugtrekken in je eigen plek als je wil, maar ook je mede-bewoners opzoeken in de gedeelde ruimtes.

Daarom worden die ook gemeubileerd door Young Housing. De gedeelde ruimtes zijn dus niet alleen praktisch, maar ook een fijne plek om te vertoeven. Heerlijk als je (nog) niemand in de buurt kent of behoefte hebt aan nieuwe contacten.

Vier de feestdagen in je nieuwe woonruimte

De woonruimtes zelf hebben verschillende oppervlaktes (20 tot 50 vierkante meter), maar bieden allemaal voldoende ruimte om in te kunnen slapen en leven. Over elektra- en waterrekeningen hoef je je niet druk te maken. Die zitten inbegrepen bij de huurprijs. Mooi meegenomen! Het maakt niet uit of je wel of geen student bent. Ook leeftijd speelt geen rol voor deze woonruimtes in Naaldwijk. Zolang je voldoende inkomen hebt om de huur te kunnen betalen, kun jij hier wonen.

De sleutels voor het pand worden 1 december uitgereikt aan de nieuwe bewoners. Wil jij daar een van zijn? Schrijf je dan in! Wie weet vier jij de feestdagen in een van de nieuwe woonruimtes.

Author

Comments are closed.