Ja, je hoort het goed. Je kunt twee dagen lang je portemonnee thuislaten en toch naar het museum. Hoewel.. je moet wel je ID-kaart meebrengen.

Op woensdag 22 en vrijdag 24 november kun je je agenda leegmaken; zowel het Kunstmuseum als het Museon én Omniversum nodigen je gratis uit. Lees hieronder hoe het zit.

Gratis museumbezoek in Den Haag

Even opletten voor je zonder doekoe binnenwandelt, want beide musea hebben een andere actie voor hun gratis museumbezoek.

Gratis naar het Kunstmuseum Den Haag

Op woensdag 22 november vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Door heel Den Haag zijn stembureaus te vinden en dus ook in het Kunstmuseum Den Haag! Iedereen die in het museum komt stemmen – en dus in het bezit van een stempas uit Den Haag – krijgt tijdens de openingstijden van het museum (tussen 10.00 uur en 17: 00 uur) gratis toegang tot alle tentoonstellingen (zoals de nieuwe modetentoonstelling). Het stembureau in het museum is open van 7.30 uur tot 21.00 uur.

Gratis naar het Museon

Op vrijdag 24 november – Green Friday, als tegenhanger van Black Friday – heeft Museon-Omniversum vrije toegang . Je kunt van 9: 30 – 17: 00 uur gratis naar binnen bij het museum en het grootbeeldfilmtheater. Om aandacht te vragen voor een ‘betere toekomst’ organiseert het museum een speciaal programma. Je kunt bijvoorbeeld knutselen met gerecycled materiaal.

Let wel op, je moet je (gratis) toegangsticket wel vooraf reserveren. Dat kan via deze link.

Kunstmuseum Den Haag

Stadhouderslaan 41, 2517 HV Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

Museon-Omniversum

Stadhouderslaan 37, 2517 HV Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.