Dit weekend is de grote Sinterklaas intocht. De Sint komt zaterdag aan op Scheveningen en maakt daarna een hele tocht door de stad. Maar er is meer te beleven. Zo kun je naar de open dag van de dierenambulance en er is een kunstfestival in de Passage. Bekijk hier onze weekend-uittips:

Intocht van Sinterklaas

Zaterdag 18 november is het eindelijk zover, Sinterklaas komt aan in de haven van Scheveningen. Om 11.30 uur wordt Pakjesboot 070 verwacht en om 12.00 uur begint de tocht door de stad naar het Lange Voorhout.

Kunstfestival in de Passage

Een kijkje op de bovenverdiepingen van de Haage Passage én nog genieten van kunst ook? Dat kan dit weekend!

Het nieuwe kunstfestival Design Passage is vrijdag 17 tot en met zondag 19 november op de bovenverdiepingen van de Haagse Passage. Een kaartje voor Design Passage kost 7,95 euro per persoon. De ingang vind je via Achterom 65 (achter Nespresso).

Open dag Dierenambulance Den Haag

Heb je altijd al eens het hospitaal en de ambulance van Dierenambulance Den Haag van binnen willen bekijken? Of kennis willen maken met de vrijwilligers en de dieren? Zondag 19 november worden er tussen 12.00 en 16.00 uur rondleidingen gegeven.

Tijdens de rondleidingendag van Stichting Dierenambulance Den Haag kom je van alles te weten over het mooie werk dat ze hier doen voor de dieren uit onze regio. Zo kun je de dierenambulance van binnen bekijken, maar ook kun je een kijkje nemen in het opvangcentrum voor dieren die van straat zijn gered of opgevangen zijn in het hospitaal.

Spirituele beurs

Benieuwd naar wat 2024 je gaat brengen? Ben je nog op zoek naar een origineel kerstcadeau zoals edelstenen of een spiritueel boek? Zaterdag 18 en zondag 19 november is Spiritueel Alternatief, een spirituele beurs in de broodfabriek in Rijswijk.

Lees ook…

  • Op deze plek lever je sinterklaascadeautjes in voor kinderen die het minder hebben

    Bij niet elk Haags kind komt Sinterklaas (even vaak) langs. Om toch te zorgen dat ieder kind een sinterklaascadeau moet…


  • Je kunt je nu al inschrijven voor de CPC 2024

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Bijzondere plek: dit kunstfestival bevindt zich op de bovenverdieping van de Passage

Lees meer

Comments are closed.