De feestdagen zijn in aantocht, dus wordt binnenkort de zak van Sinterklaas weer gevuld en leg je onder de kerstboom cadeaus neer. Wil jij de perfect gifts scoren voor jouw familie of vrienden, maar heb je geen idee waar je die kunt krijgen? Geen zorgen! BoekenVoordeel zet de leukste cadeaus voor de feestdagen voor je op een rij.

Vergis je niet: bij BoekenVoordeel vind je niet alleen heel voordelig boeken, maar ook veel andere toffe artikelen. Denk bijvoorbeeld aan spullen voor een creatieve hobby, spellen, puzzels en méér. Voor iedere leeftijd zit je goed bij winkels of webshop BoekenVoordeel. Het beste van alles is: je hebt altijd voordeel!

1. Een nieuwe hobby

Dit is hét cadeau voor de kattenliefhebbers onder ons: My Tiny Houses, het Kattencafé (voor 14 jaar en ouder). Dwaal weg in de wereld van de Tiny Houses en maak jouw eigen, gezellige kattencafé. Je bouwt het café met gedetailleerde instructies en zie je aan de foto’s precies wat de volgende stap is. Je zal het merken: het bouwen is niet alleen heel leuk, je ontspant er ook van. My Tiny Houses zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Fijn!

2. Kaarsjes aan en lezen maar

Wat is er nou fijner dan tijdens de donkere dagen de kaarsjes aan te zetten en onder een dekentje te kruipen op de bank? Je maakt je avonden éxtra leuk met een goed, spannend en voordelig boek. Kies deze winter voor de psychologische thriller en bestseller De Hulp van Freida McFadden: een verhaal dat je niet vergeet en je naar adem doet happen. Perfect om te geven én om te krijgen en dat maar voor 10,00 euro.

3. Stylen en tekenen

Ja, echt! Dit is het perfecte cadeautje voor kinderen tussen de 6 en 9 jaar: het superstyle album van Gabby’s Dollhouse. Je herkent Gabby misschien van de superpopulaire Netflix serie. De naam zegt het al: in het boek stylen en kleuren kinderen poppen, dieren en huizen. Daar kunnen ze hun eigen fantasie op los laten. Je krijgt voor 7,99 het volledige pakket: kleurplaten, stickervellen, sjablonen, stiften, krijtjes, een punterslijper én potlood. Laat de jonge kunstenaars maar hun gang gaan!

4. Plezier met panda’s

Samen een spel spelen zorgt natuurlijk echt voor het feestdagen-gevoel! Panda Fun is geschikt voor spelers vanaf 3 jaar. Als de panda niest en de blaadjes ‘wegwaaien’ moet iedere speler zo snel mogelijk hun mandje vullen. Degene met de meeste blaadjes wint het spel. De niesende panda maakt het spel grappig én competitief! Fun fact: het spel is gebaseerd op de viral video van de niesende panda.

Lees verder onder de foto >

Genoeg spellen om uit te kiezen | Foto: BoekenVoordeel

5. Duizend stukjes plezier

Dit cadeau is er voor de puzzelfanaten onder ons: een legpuzzel van 1000 stukjes van Nederland in vogelvlucht. Op de puzzel zijn de mooiste gebouwen, technische hoogstandjes en andere bijzonderheden te zien. Tof!

Ben je nog niet zo’n puzzelfanaat? Dan is dit cadeau er ook eentje om op jouw wensenlijstje te zetten. Waarom? Puzzelen werkt ontspannend en zorgt voor veel zelfvertrouwen als je de puzzel voltooid hebt. Genoeg redenen om te beginnen, dus.

6. Bijzonder verzamelalbum

Dit is niet zomaar een stickerboek, dit is een boek gevuld met de magie van Disney! In het Disney 100 jaar Crystal Art Album vind je een tijdloze schat met alle Disney-, Marvel- én Starwars-figuren. Dit album is echt alleen te krijgen bij BoekenVoordeel.

Laat je door het album meevoeren en maak een reis door de tijd. Je plaatst de stickers zelf op de juiste plek en zo geniet je van 100 jaar Disney. De overige stickers kunnen zelf verzameld worden. Welk figuur is jouw favoriet?

7. Cadeautjesmaand

Paw Patrol is misschien wel dé hit voor kinderen tussen de 4 en 9 jaar. De jonge fans worden met dit cadeau op hun wenken bediend. In deze Adventkalender zitten 24 verrassingen. Kinderen kunnen dus van begin december tot de kerst een vakje openen. Daar wordt natuurlijk ieder kind heel blij van en dat maar voor 15,99 euro.

Lees verder onder de foto >

Je vult de zak met cadeautjes van BoekenVoordeel | Foto: BoekenVoordeel

Bestel het in de webshop of ga naar de winkel

Je leest het al: er zijn meer dan genoeg redenen om naar de webshop of winkel in de buurt te gaan. Er zitten 70 winkels door Nederland en 30 winkels door België verspreid. Je vindt hier ongetwijfeld de leukste cadeaus voor de feestdagen en dat alles in één winkel. Of je nu op zoek bent naar boeken, hobbyspullen, spellen en films: je scoort het altijd met voordeel!

BoekenVoordeel heeft nog veel meer toffe items om een onvergetelijke pakjesavond en kerst te vieren. Staat er iets leuks voor jezelf tussen? Zet het op je wensenlijstje!

Comments are closed.