De grote vuurwerkshow tijdens oud en nieuw verhuist van de Hofvijver naar wijk- en sportpark De Verademing in het Regentessekwartier. Benieuwd hoe je daar kunt komen en wat daar dichtbij is? Lees dan snel verder:

Peter Boelhouwer van DB Evenementen laat weten: “Voor het organiseren van de vuurwerkshow hebben we flink wat locaties in verschillende Haagse wijken bekeken. We keken naar veiligheid en toegankelijkheid, maar bijvoorbeeld ook dierenwelzijn. De Verademing is dan de beste plek.”

Openbaar Vervoer

Sportpark De Verademing aan de Asmansweg 102 is in 2004 geopend. Er zijn meerdere sportvelden voor onder andere voetbal, tennis en jeu-de-boules baan.

Op zo’n tien minuten lopen van het park, bij halte Loosduinseweg stoppen: tram 2, 3 en 4 en bij de Elandstraat tram 11. Let wel op dat op oudejaarsavond al het OV de laatste rit begint rond 20.00 uur.

Met de auto

Ben jij de Bob tijdens de jaarwisseling? In de wijk geldt betaald parkeren tussen 18.00 tot 24.00 uur het tarief is 2,50 euro per uur.

Feestjes

Rondom het sportpark zijn geen uitgaansgelegenheden. Op nog geen tien minuten lopen vind je brouwerij Prael, maar deze is dan gesloten. Op 18 minuten lopen, 6 minuten met de fiets, kom je bij het Prins Hendrikplein waar onder andere Van Kinsbergen zit. Ga je naar een feestje in het centrum bijvoorbeeld op het Plein dan moet je 40 minuten lopen of 11 minuten fietsen.

Eigen vuurwerk

Goed om te weten: Het heeft geen zin om eigen vuurwerk mee te nemen, want in het Regentessekwartier geldt een vuurwerkverbod.

Het programma van de vuurwerkshow wordt later bekendgemaakt, het feestje duurt van 23.00 tot 01.00 uur.

Lees ook…

Comments are closed.