Volgens de gemeente hebben de huidige problemen te maken met een chauffeurstekort bij de vervoerder. Foto: Shutterstock/Bricolage

Het doelgroepenvervoer (Wmo-, leerlingen en jeugdwetvervoer) in Ridderkerk verloopt voor het grootste gedeelte naar wens, maar bij 10 procent van de ritten is er sprake van complicaties. Volgens het college van burgemeester en wethouders (B&W) focussen de knelpunten zich voornamelijk op het leerlingenvervoer. 

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.