Benieuwd naar wat 2024 je gaat brengen? Ben je nog op zoek naar een origineel kerstcadeau zoals edelstenen of een spiritueel boek? Zaterdag 18 en zondag 19 november is Spiritueel Alternatief, een spirituele beurs in de broodfabriek in Rijswijk.

Volgens de organisatie is het de grootste spirituele beurs van Nederland. Er staan 250 standhouders, er zijn workshops en lezingen.

Spiritueel Alternatief

Op de beurs zijn dus allerlei kraampjes met spirituele producten zoals edelstenen, kaarsen en kaarten. Verder zijn er lezingen en workshops zoals ‘leer meer over je tarot jaarkaart van 2024’of een lezing over ‘Feng Shui een fijne flow in je huis en je leven’. Ook kun je een Rebirthing Ceremonie bijwonen en er zijn muzikale optredens zoals native flute meditation.

Tickets

De spirituele beurs is zaterdag 18 en zondag 19 november in De Broodfabriek aan de Volmerlaan in Rijswijk. Op beide dagen is de beurs van 10.00 tot 17.00 uur en een ticket voor een dag kost 9 euro en voor het hele weekend 15 euro.

En dan hebben we nog iets leuks, met de code: SANOV23LEZERSACTIE, krijg je 2 euro korting!

Lees ook…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Hiervoor zijn die steile houten muurtjes in Haagse parken

Lees meer

Comments are closed.