Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! Zoals ieder jaar komt Sinterklaas naar Den Haag, maar blijft het droog tijdens de Haagse sinterklaasintocht? Of brengt hij niet alleen cadeautjes mee, maar ook regen?

Floris Lafeber, meteoroloog bij WeerOnline.nl, vertelt dat de Sint maar beter een waterdichte mijter opzet, want de weermodellen voorspellen een nat weekend.

Zacht maar regenachtig

Sinterklaas komt dit jaar op zaterdag 18 november aan in de haven van Scheveningen. De Pakjesboot komt aan om 11: 15 uur. De temperatuur is ’s middags zacht met een graad of 14. Floris: “De kans op een droge Sinterklaasintocht is vrij klein, vooral in het midden en noorden van het land zal het veel regenen. In het zuiden blijft het ook niet droog en vallen er geregeld buien. Het is verstandig om een paraplu mee te nemen naar de intocht.”

Meer over de intocht in Den Haag:

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Anderen lezen nu

Hiervoor zijn die steile houten muurtjes in Haagse parken

Lees meer

Author

Comments are closed.