December staat voor de deur en dat betekent dat er gestrooid wordt met korting. Dat doet Superfietsen Den Haag ook. E-bike, fatbike, omafiets of een tweedehands – bij Superfietsen is er genoeg te vinden. Bovendien krijg je met dit artikel 100 euro korting als je een elektrische fiets koopt.

Dat werkt heel simpel: ga naar de winkel in Den Haag, kies jouw nieuwe elektrische fiets uit en vertel dat je via dit artikel in de winkel bent gekomen. Meer hoef je niet te doen. Ook als je geen nieuwe elektrische fiets nodig hebt, ben je deze periode bij Superfietsen in Den Haag aan het juiste adres. Er zijn namelijk nog veel meer Black Friday kortingen te scoren.

Lees verder onder de video >

Van website tot fietsenwinkel

Het begon ooit als webshop, vertelt Thijs van Superfietsen. “Eigenlijk was het niet eens een webshop, het was een website. Nu hebben we een volledige webshop met alle nodige informatie en zelfs drie fysieke fietsenwinkels.” Superfietsen is dus gegroeid van een website naar een volledige keten van winkels.

Die winkels vind je in Rotterdam, Den Haag en Delft. In de winkel vind je allerlei fietsen en accessoires. Van elektrisch tot tweedehands, voor kinderen en volwassenen: in elke (prijs)categorie is hier wel een fiets te vinden. Alle essentials voor je fiets koop je er meteen bij: sloten, fietsbellen, snelbinders of een extra accu bijvoorbeeld.

Ook voor onderhoud en reparaties zit je bij Superfietsen in Den Haag goed. Bovendien hebben ze een leuke Black Friday deal: reparaties en onderhoud zijn in deze periode 50 procent goedkoper. Nice!

Superfietsen goes electric

Een van de populairste items op dit moment is de fatbike. De stoere fietsen met dikke banden zijn razendpopulair onder jongeren. Niet gek, want ze zien er niet alleen cool uit, ze fietsen ook nog eens lekker én zijn compact.

Voor een eyecatcher van een elektrische fatbike zit je goed op de Super73. Die is namelijk in vier kleuren te krijgen, waaronder roze. Nice! Je scoort bij Superfietsen in Den Haag uiteraard ook een Phatfour.

Met of zonder bak fietsen

De elektrische fiets is steeds vanzelfsprekender in het stadsbeeld. Logisch: je gaat als een speer door de stad en hoeft amper te trappen. Ook de bakfiets is een klassieker geworden op het fietspad. Met een elektrische bakfiets heb je eigenlijk geen auto meer nodig. Of je nu de kinderen naar school brengt of boodschappen gaat doen: met je bak voorop en een motor op de fiets gaat het heel eenvoudig.

Naast bakfietsen heeft Superfietsen nog een flink assortiment aan elektrische fietsen. Elektrische fietsen zijn bij Superfietsen al te koop vanaf 899 euro. Je vindt hier elektrische fietsen van onder andere Altec, Cortina, Knaap, Flyer, Pegasus en Tenways.

Superfietsen in Den Haag

Even oriënteren? Check het assortiment in Den Haag vast online. Zo weet je meteen of je in de winkel kunt slagen voor de fiets die jij op het oog hebt. Langs de winkel gaan is evengoed een feestje. In Den Haag zit de zaak in winkelcentrum Leyweg. Ideaal! Ook handig: de werkplaats zit direct tegenover de winkel.

Koop je een elektrische fiets bij Superfietsen in Den Haag? Vergeet dan niet te melden dat je dit artikel hebt gelezen! Daarmee krijg je namelijk honderd euro korting op je aankoop. Nóg meer korting scoren? Laat je emailadres achter en ontvang direct een kortingsvoucher. Daarmee ontvang je 20 euro shoptegoed bij besteding vanaf 500 euro of 50 euro shoptegoed bij besteding vanaf 1000 euro.

Author

Comments are closed.