Voor het Binnenhof, aan de kant van de Hofvijver staat het vol met bouwhekken en containers. Hier en daar zien we nog een verdwaalde meeuw op zoek naar haring. Sinds vandaag staat namelijk de haringkraam van Martin Buutveld niet meer op deze plek. Gelukkig hoef je niet ver te lopen (of vliegen) voor een vers visje.

Haringkraam Buitenhof is vanwege de verbouwing aan het Binnenhof tijdelijk verhuisd. Je hoeft niet ver te zoeken, want de nieuwe kraam staat aan de overkant.

Haringkraam Buitenhof

Tegenover McDonald’s Buitenhof staat sinds vandaag (maandag 13 november) de haringkraam. De tijdelijke verhuizing is waarschijnlijk voor een half jaartje. Volgens de eigenaar zit hij vanaf 3 mei 2024 weer op zijn oude bekende plekje.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van indebuurt Den Haag en blijf op de hoogte van alles over en rondom Den Haag.

Tijdens Green Friday 2023 op Black Friday houdt IKEA een kofferbakverkoop

Anderen lezen nu

5 x geld besparen bij IKEA doe je zo

Lees meer

Comments are closed.