Taxi Expo ’23 komt steeds dichterbij. Op woensdag 15 november komen in de Jaarbeurs in Utrecht alle grote partijen uit de taxibranche bij elkaar om de belangrijkste vraagstukken die spelen in de sector te bespreken en elkaar te ontmoeten. Er is dan ook veel te beleven.

Zo vindt tijdens Taxi Expo ’23 het Nationaal Congres Contractvervoer plaats. Tijdens dit congres gaan verschillende specialisten uit de sector met elkaar in gesprek over belangrijke zaken die spelen in het Nederlandse contract/doelgroepenvervoer. Onder meer Henk van Gelderen (SFM), Lucien Brouwers (Connexxion), Shirley van den Kolk (Inner-Aktie), Sultan Celik (UWV), Guido Claus (Drive-Green) Wytze Schouten en Camilo Schurink (Forseti) zullen aan het woord komen.

Het congres wordt afgesloten met de uitreiking van de Taxi Innovatie Prijs. Dit jaar zijn Qatch, Taxi Order Point en Zego in de race voor de felbegeerde prijs. Er kan nog steeds worden gestemd.

Vakbeurs Uiteraard is er tijdens Taxi Expo ’23 ook een vakbeurs. Op de beursvloer staan ruim veertig exposanten die hun nieuwste producten, diensten, technologieën en innovaties laten zien. Onder meer Cabman, Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), Ford, Build Your Dreams (BYD), Mercedes Benz, Traksi, UWV, Van Mossel, Taxiwerq, Opel, Taxi Order Point en Sociaal Fonds Mobiliteit (SFM) en MyPos zijn op de beursvloer te vinden. Ook vinden er verschillende workshops plaats waar beursgangers gratis aan kunnen deelnemen.

Netwerken Naast het Nationaal Congres Contractvervoer, de vakbeurs en de workshops, is er ook dit jaar voldoende tijd om te netwerken. Zo vindt tussen 12.30 en 13.30 uur een uitgebreide netwerklunch plaats met professionals uit de branche op het vip-cateringplein. Want naast een interessante en leerzame dag is Taxi Expo ’23 ook een leuk en gezellig samenzijn, waarbij mensen uit de brede taxisector elkaar ontmoeten en kennis met elkaar delen. Daar ben jij toch ook bij? Meld je hier gratis aan voor Taxi Expo ’23.

Lees ook:

Taxi Expo ’23: kansen zien én pakken Dit zijn de genomineerden voor de Taxi Innovatie Prijs 2023

Author

Comments are closed.