Er was eens een meisje dat met haar oudere zussen en vader woonde in een kasteel onder de zee. Als ze op het land een prins ontmoet, wordt ze verliefd. Maar houdt de prins ook van haar? Je herkent het verhaal vast: dit is De Kleine Zeemeermin, die je binnenkort als musical in het World Forum Den Haag ziet!

In deze betoverende familievoorstelling word je meegenomen in het adembenemende verhaal van de Kleine Zeemeermin. Een prachtig sprookje dat jong en oud zal betoveren met zang en dans.

Een magisch verhaal

Het verhaal begint met de Kleine Zeemeermin. Op haar achttiende verjaardag krijgt ze eindelijk de kans om naar de oppervlakte te zwemmen en de fascinerende wereld daarboven te ontdekken. Daar, middenin de golven en het zonlicht, wordt ze verliefd op een knappe prins. Haar wens: niets minder dan mens worden en met de prins trouwen.

Om die droom te laten uitkomen, heeft ze benen nodig. Hier komt de listige Zeeheks om de hoek kijken en stelt haar voor een onmogelijke keuze. Ze kan de Zeemeermin wel benen geven, maar daar staat tegenover dat ze voorgoed haar prachtige stem zal verliezen. Zal de Kleine Zeemeermin toch een manier vinden om haar liefde na te jagen zonder haar stem op te geven?

Lees verder onder de video >

Onvergetelijke ervaring

Deze voorstelling is geschikt voor alle leeftijden met een adviesleeftijd vanaf 2 jaar. De Kleine Zeemeermin de Musical heeft een speelduur van ongeveer 70 minuten, waardoor het de perfecte gelegenheid is om samen met de hele familie een betoverende middag of avond te beleven.

Jong en oud zal zich laten meevoeren door de magische sfeer, de kleurrijke kostuums en natuurlijk de mooiste muziek. Wegens succes is deze musical terug in de theaters en in september was de 100ste show. Hier wil je bij zijn!

Deze sprookjesachtige reis naar de diepten van de oceaan is te mooi om te missen. De Kleine Zeemeermin de Musical brengt het bekende verhaal tot leven op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien. En goed nieuws: op 10 december 2023 kun je deze magische voorstelling bewonderen in het prachtige World Forum Den Haag.

Lees verder onder de foto >

De Kleine Zeemeermin de Musical van Onder Andere Producties komt naar het World Forum Den Haag en is leuk voor de hele familie
Kom met (klein)kinderen naar De Kleine Zeemeermin de Musical | Onder Andere Producties

Mis het niet

Zorg dat je erbij bent en boek nu je kaartjes. Wees snel, want deze kans om de betovering van de oceaan live te ervaren wil je niet missen. Is jouw agenda al bezet voor 10 december, check dan snel alle speeldata en locaties van De Kleine Zeemeermin de Musical.

Wil je jezelf onder dompelen in een wereld van avontuur, liefde en betovering? Bestel je kaartjes nu en maak je klaar voor een onvergetelijke reis naar de diepten van de zee!

Embed niet geladen. Accepteer eventueel de cookies om deze te kunnen zien. Cookie-instellingen

Author

Comments are closed.