Filmfanaten opgelet! Afgelopen donderdag 9 november is er een privébioscoop in Den Haag geopend en daar wil je heen! De inrichting is luxe, de stoelen zijn beperkt en de bediening van de zaal ligt in jouw handen. Om de ervaring af te maken is er een borrelkaart, waarvan onbeperkt besteld kan worden.

Pathé Ypenburg biedt als eerste multiplex bioscoop ter wereld een on demand filmervaring aan.

Enorm aanbod aan films

De privébioscoop is opgezet in samenwerking met The(Any)Thing, een dienst om on demand films te kijken. Het aanbod is groot en uiteenlopend. Van ‘Avatar’ tot ‘Bon Bini Holland’ en van ‘Ticket to Paradise’ tot ‘Bones and All’. Bij deze privébioscoop heb jij alle touwtjes zelf in handen. Je kunt de temperatuur, het licht en het volume in de zaal aanpassen. Wil je even kletsen tussendoor, dan druk je op de pauzeknop.

Een zaaltje boeken

De gloednieuwe on demand bioscoop opende donderdag 9 november in Pathé Ypenburg. Je kunt twee soorten zalen boeken: The Five (voor vijf personen voor 99 euro) en The Blue (voor twee personen voor 49 euro). Elke zaal heeft een ander thema, inrichting en grootte. 

Een zaal boeken kan hier.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.