De lampionnenoptocht in de Vruchtenbuurt is al echt een traditie geworden. In deze wijk wordt uitbundig Sint Maarten gevierd en het feest wordt ieder jaar groter. Ondanks de regen waren er ook dit jaar weer veel bezoekers.

Op vrijdag 10 november kon je in de vroege avond lange rijen kinderen met een lampion of een lantaarn door de Vruchtenbuurt zien lopen. Op jacht naar lekkernijen liepen de kinderen met hun ouders en broertjes en zusjes langs ondernemers en winkels, die langer open waren om de kids met snoep, warme chocolademelk en andere versnaperingen te verwennen.

In november 2011 organiseerde Winkelcentrum de Vruchtenbuurt voor de eerste keer een Lampionnenoptocht tijdens Sint-Maarten. Dat groeide al snel uit tot een jaarlijkse traditie. Dit jaar beleefde de lampionnentocht alweer haar 12e editie en die werd – ondanks de regen – uitbundig gevierd met zeker 500 bezoekers.

Lees ook…

Author

Comments are closed.