Alle soorten kinderopvang, voor iedereen en altijd in de buurt: daar staat Up Kinderopvang voor. De kinderopvang van Up breidt in Ypenburg het kinderdagverblijf uit én de buitenschoolse opvang haalt kinderen straks bij nog meer basisscholen op met de bus. Supergoed nieuws voor ouders in een tijd dat er vaak wachtlijsten zijn voor de kinderopvang.

Als er iets belangrijk is voor ouders, is het goede kinderopvang. Je wilt immers zeker weten dat je kind in goede handen is. Bij Up Kinderopvang ben je hiervoor helemaal aan het juiste adres. Het mooie is; alle Up-vestigingen zitten in woonwijken en in scholen, zodat er altijd een Up in de buurt is. “Bij ons is iedereen Welkom”, zegt vestigingsmanager Michael van Kooperen. “Inclusie en diversiteit is voor ons belangrijk.”  

What’s Up?

In totaal heeft Up meer dan 20 vestigingen in Rijswijk, Den Haag en Delft. Up biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar, van peuteropvang tot kinderdagverblijf en BSO. Iedere Up heeft z’n eigen aanbod aan activiteiten. “Zowel op het kinderdagverblijf als de BSO is het aanbod heel divers. Van sport en spel tot media en van kunst en cultuur tot natuur en techniek. Op alle gebieden proberen we kinderen iets mee te geven, zodat ze al op jonge leeftijd hun talenten kunnen ontdekken en ontwikkelen.”

Lees verder onder de foto >

Up Kinderopvang van Kinderopvang Morgen
Iedereen is welkom bij Up Kinderopvang | Foto: Up Kinderopvang

Ontdek de nieuwe groep

Goed nieuws voor Ypenburg: het kinderdagverblijf aan de Laan van Hoornwijck gaat binnenkort uitbreiden. “Het gaat om een nieuwe verticale groep waar kinderen van 0 tot 4 jaar welkom zijn. Door deze uitbreiding is er weer ruimte beschikbaar en geven we meer ouders de kans op een plek voor hun baby of dreumes op het kinderdagverblijf.”

BSO ophaalservice

Ook handig: binnenkort haalt de BSO van Up bij nog meer scholen in Ypenburg kinderen op met de BSO bus. “Dan kunnen ook kinderen van de Zonnestraal, De Paradijsvogel, De Vlieger en De Christoffel gebruik maken van deze ophaalservice van de BSO. We komen met onze BSO bus langs om de kinderen op te halen voor een gezellige middag op de BSO. In de schoolvakanties is er altijd de hele dag een leuk en uitdagend activiteitenprogramma.”

Lees verder onder de foto >

Gezellig aan tafel met elkaar bij het kinderdagverblijf van Up | Foto: Up Kinderopvang

Voel je thuis

Met de extra ophaalservice en de uitbreiding van de Up vestiging aan de Laan van Hoornwijck is Up Kinderopvang straks voor nog meer ouders en kinderen beschikbaar in Ypenburg. “We nodigen alle ouders en kinderen uit de wijk uit om kennis te komen maken met Up. We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij ons. Iedereen doet ertoe en iedereen mag er zijn.”

Kennis maken met Up Kinderopvang?

Comments are closed.