Taxibusjes van Munckhof. Foto: Munckhof

De provincie Limburg heeft begin deze maand Munckhof aangesteld als nieuwe vervoerspartner. Dat meldt de provincie in een persverklaring. Het vervoersbedrijf zal verschillende vervoersdiensten verzorgen.

Ondersteuning van het lokale midden- en kleinbedrijf (MKB) speelde voor de provincie een belangrijke rol tijdens de aanbesteding. “Wij hechten grote waarde aan het ondersteunen van bedrijven uit de eigen regio. Wij geven daarom de voorkeur aan een vervoerder die niet alleen excelleert in het leveren van vervoersdiensten, maar ook actief bijdraagt aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid”, zegt de provincie Limburg daarover.

“Munckhof heeft gedurende het aanbestedingstraject aangetoond te kunnen voldoen aan de kwaliteitseisen die wij stellen”, zo motiveert de provincie de keuze voor Munckhof. “Met deze samenwerking versterkt de provincie niet alleen de lokale economie, maar draagt zij ook bij aan en groenere en socialere mobiliteitsoplossing voor haar passagiers.”

Impact Arjan Wiering, COO van Munckhof, kan zich vinden in de woorden van de provincie Limburg. “Wij beseffen dat onze dienstverlening impact heeft op het milieu en de omgeving. Juist daarom is maatschappelijk verantwoord ondernemen een speerpunt in onze visie, waarmee het is verankerd in onze bedrijfsvoering. Wij zijn een personenvervoerder vóór en dóór de samenleving. De mensen maken Munckhof. Dat dit door onze opdrachtgevers gewaardeerd wordt, stimuleert ons te blijven inzetten op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.”

De overeenkomst loopt tot 31 oktober 2025. Na deze periode kan de provincie de overeenkomst twee keer met één jaar verlengen. Daarna volgt er een nieuwe aanbestedingsprocedure.

Lees ook:

Goeree-Overflakkee besteedt doelgroepenvervoer aan Regiotaxi Twente definitief naar Willemsen- de Koning

Author

Comments are closed.