Niets fijner dan het draaien van een goeie rol. Een WC-rol wel te verstaan. Je hangt ‘m met de velletjes naar de muur of juist er vanaf en… je krijgt er een gratis wanneer je onderstaande instructies volgt.

Een beetje flauw natuurlijk, maar we maken er toch écht allemaal gebruik van; de toiletrol. En aangezien het leven al duur zat is, hebben we een leuke actie gevonden die we graag met je delen om een gratis rol te scoren.

Gratis duurzame toiletrol

Breng je tussen vrijdag 10 en vrijdag 17 november jouw papier, hout of karton naar één van de Haagse afvalbrengstations, dan scoor je een heel gezellig verpakte én duurzame WC-rol.

Het toiletpapier is gemaakt van 100% Europees gerecycled  (opnieuw gebruikt) papier, zonder chloor, kleur- en geurstoffen. Het doel van de organisatie die dit toiletpapier maakt, is veilige en schone toiletten voor iedereen. Misschien wordt jouw afgeleverde stapel papier straks ook wel toiletpapier.

Vergeet niet je afvalpas mee te nemen om binnen te komen bij het afvalbrengstation. En let op: voor deze actie geldt op is op.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.