Buiten wordt het steeds kouder, maar dat betekent niet dat het binnen de slaapkamermuren ook afkoelt. Om er dit najaar extra warmpjes bij te zitten, heeft EasyToys de populairste en heetste speeltjes voor je op een rij gezet. Leuk voor jou alleen of met een partner. Oelala!

Zijn jouw gedachten al afgedwaald naar vanavond? Snappen we! Wist je dat masturberen bijdraagt aan sexual wellness? Het versterkt je lichamelijke gezondheid, je relatie, geeft een positief zelfbeeld en niet te vergeten: het verhoogt het plezier in je leven. Heel belangrijk, dus!

1. Een onvergetelijke orgasme-ervaring

Hoe kan het ook anders dat de Satisfyer in dit lijstje terug te vinden is? Al veel jaren brengt de Satisfyer vrouwen naar hun hoogtepunt: wat een beetje luchtdruk al kan doen (knipoog). De nieuwste Satisfyer Pro 2 Generation 3 heeft een prachtige wijnrode kleur. Leuk om te weten: er is ook een variant met app control om samen te genieten.

Wat maakt deze opvolger anders dan de Satisfyer Pro 2? Met de toevoeging van twee motoren, zijn er nu ook twaalf (!) fluisterstille vibratiestanden waarmee je jezelf kunt verwennen. Dat is nog niet alles: het meest opwindende is de Liquid Air Technology in het speeltje. Daarmee wordt de sensuele golf van pulserend water nagebootst zonder dat er direct contact nodig is met de huid. Wow!

2. Samen delen, samen spelen

Denk je aan de kerst, dan denk je aan een adventskalender. EasyToys komt met een lekkere variant, maar dan zonder chocolade: De Naughty And Nice Adventskalender. Ga alleen of samen op avontuur en laat de verrassingen maar komen! Dit is hoe dan ook het opwindendste cadeau om te krijgen of te geven en dan moet het verwennen nog beginnen. Je scoort de kalender voor 119 euro met een inhoud ter waarde van 599 euro. Kiezen tussen speeltjes is dus niet nodig met deze goedgevulde kalender.

3. Fifty shades of…

Mag het van jullie allemaal iets ruiger in de wintermaanden? Dan is de Rosy Gold – Nouveau BDSM set écht iets voor jullie. In deze stijlvolle 9-delige BDSM set vind je alles voor een onvergetelijke en spannende beleving. Wat dacht je van een satijnen blinddoek, een kietelveer of een paar sexy handboeien? Minder controle was nog nooit zo lekker.

Zowel beginners als stellen met meer ervaring krijgen genoeg uitdaging met deze set. Daarnaast is het ook nog eens leuk om naar te kijken, want de attributen hebben een chique uitstraling.

4. Sekstoy voor mannen

Natuurlijk willen ook mannen extra genieten. De OTOUCH – Chiven2 Masturbator geeft het gevoel alsof je oraal bevredigd wordt en heeft een verwarmende stand. Deze toy heeft zes verschillende vibraties en is makkelijk te bedienen, door jezelf of door je partner. De binnenkant is zacht en het extra tongetje geeft een uniek gevoel.

5. Extra (ont)spanning

Na een lange werkdag of een druk weekend is het ook fijn om te ontspannen. Of heb je misschien iets meer nodig om in the mood te komen. De heerlijke geur van deze massagekaars zorgt voor extra ontspanning en een relaxte sfeer. Daarnaast kun je het kaarsvet als massageolie gebruiken. Laat je verwennen of masseer jouw partner. Hoe (ont)spannend je het maakt, bepaal je helemaal zelf!

De beste speeltjes met veel korting

Je leest het al: EasyToys heeft genoeg sexy speeltjes om je nachtkastje mee te vullen. Gun het jezelf én je partner en bestel ze nu met veel korting! Zo wordt het sowieso een onvergetelijke hete winter.

Comments are closed.