Cadeautjes krijgen is natuurlijk hartstikke leuk. En vaak zit dat er wel in op je verjaardag! Maar wist je dat je ook met een rondje door de stad je cadeautafel én buik kunt vullen?

Gratis lekkers

Hema, McDonalds, Dunkin’ Donuts, Ikea, The Body Shop, Etos… Heel veel zaken in Den Haag (en andere steden) geven jou een klein cadeautje op (of rond) je verjaardag. Meld je aan voor app’s of nieuwsbrieven en je krijgt vaak vanzelf een seintje op je verjaardag dat je langs kan komen voor iets lekkers of leuks. En het mooie is: je hoeft vaak niet eens een aankoop te doen.

Gratis Tompouce

Wat smaakt er lekkerder dan een tompouce? Juist, een gratis tompouce. Als je een klantenpas van HEMA hebt, krijg je een paar dagen van te voren een voucher voor een gratis tompouce bij het Hollandse warenhuis! Let wel even op: dit kan alleen in de winkel. Als je de tompouce online wilt bestellen, kan dit pas vanaf twee stuks. Een mooiere manier om je dag te beginnen is er niet, als je het ons vraagt.

Taart bij IKEA en La Place

Als je IKEA Family lid bent én jarig, trakteert IKEA je op een Zweeds taartje. Op de dag van je verjaardag sturen ze je een verjaardagsvoucher per e-mail, zo kan je bij je volgende bezoek aan Delft lekker smullen.

Je kan kiezen uit een DAIM amandel chocolade taartje of Zweeds appelgebak. Scan de voucher bij de kassa en je IKEA Family kaart in het Zweeds restaurant. 

Ook bij La Place krijg je een gratis taartje met je verjaardag. Ook hiervoor moet je je aanmelden als (vaste) klant via de La Place App. Let op: je moet wel een drankje afrekenen voor je gratis taartje.

Een product naar keuze

Uitzoeken maar! Heb je je tompouce en andere taartjes op en wil je door op cadeautjesjacht, dan kun je naar de Etos. Die wil met jou een feestje vieren en daarom mag je één product naar keuze uitkiezen. Je moet je wel even aanmelden via Mijn Etos, maar daarna mag je je cadeautje ophalen. Doen!

Gratis snack bij de Mac

Goed gefeest in de stad en nog zin in een burgertje? Dan helpt McDonald’s je met alle liefde. Want als je de McDonalds app hebt, mag je één gratis product uitkiezen. Je hebt de keus tussen een hamburger, zes (vega) kipnuggets of een McFlurry. Lekker!

Gratis donut – Dunkin’ Donuts

Wanneer je de app van Dunkin’ Donuts hebt gedownload en je geboortedatum hebt ingevuld, krijg je op je verjaardag gewoon één gratis donut naar keuze.

Koekje bij Subway

Ben je jarig en kun je dat bewijzen aan de kassa? Dan krijg je bij de meeste filialen van Subway een lekker Cookie mee naar huis. Je hebt de keuze uit verschillende soorten. Een broodje kopen is niet verplicht.

Gratis naar de film

Heb je een account bij Kinepolis? Dan heb je mazzel! Want op je verjaardag krijg je een verjaardagsticket voor één film naar keuze. Je kunt jouw ticket gebruiken op je verjaardag of een dag erna. Om toegang te krijgen tot de film moet je jouw voucher en ID meenemen naar de kassa én je moet de afgelopen 12 maanden een aankoop hebben gedaan.

Snel naar de Kinepolis in Westfield Mall of The Netherlands dus!

Gratis doucheolie bij aankoop – Rituals

Nieuwsbrieven doen het goed voor gratis cadeautjes. Zo krijg je bijvoorbeeld bij het inschrijven op de nieuwsbrief van Rituals, rond je verjaardag een mail die je kunt inleveren voor een doucheolie. De bon is alleen geldig bij de aankoop van iets anders. Maar dat mag ook iets kleins zijn.

5 euro tegoed bij The Body Shop

Ook hier moet je je weer aanmelden als member via de nieuwsbrief, maar dat levert je wel een kortingsbon op van 5 euro om uit te geven in de winkel in de Passage. En, heel fijn; je hoeft niet per se bij te betalen als je iets leuks vindt voor dat bedrag.

Gratis op je verjaardag

We hebben bovenstaande lijst zo goed mogelijk uitgezocht. Acties komen en gaan, dus check (voor je staat te stampvoeten bij de kassa) altijd vooraf even op de website van de desbetreffende winkel of de verjaardagsactie nog geldig is.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.