Winkelen, daar houden we wel van! En met Sinterklaas en Kerst in aantocht is het ’s avonds extra gezellig in de Haagse winkelgebieden door alle lichtjes. Nu er een extra koopavond is aangekondigd met extra muziek en gezellige aanbiedingen, worden we dus extra blij.

Pak je agenda er maar vast bij, want deze maand is er een bijzondere koopavond in het Haagse centrum te vinden.

Extra koopavond

Niet alleen op donderdag is er koopavond in binnenstad van Den Haag, maar ook op vrijdag 24 november. En wel een heel speciale. Naast leuke (kortings)acties in de winkels kun je op straat mooie lichtacts bewonderen en klinkt er bijna overal (live)muziek.

Bijna alle winkels in de Haagse binnenstad zijn tijdens Funky Friday open tot 21.00 uur.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.