Wow dat is snel! Nog maar twee weken terug sloot het Finse merk Iittala de deuren van hun winkel aan de Hoogstraat en op 17 november gaan de deuren al weer open, maar dan van de nieuwe huurder: Marie-Stella-Maris.

Crèmes, zeep, geurkaarsen en meer: wanneer je van verzorging houdt, dan ken je vast het Nederlandse sociaal-impactmerk Marie-Stella-Maris wel. Zij openen binnenkort een nieuwe winkel in de Haagse binnenstad.

Hervulbare verpakkingen

Marie-Stella-Maris opent op vrijdag 17 november een nieuwe winkel in het centrum van Den Haag. Dit is de zevende winkel van het verzorgingsmerk met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Maastricht, Breda en Den Bosch.

De nieuwe winkel bevindt zich aan de Hoogstraat 18 en heeft een ‘Refill Station’. Zodat je, anneer je product leeg is, deze in de nieuwe winkel (tegen een lager tarief) bij de Refill Bar laten bijvullen. Lekker duurzaam!

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.