Ook zo dol op kleurplaten inkleuren? Dat komt mooi uit: binnenkort kun je het resultaat van jouw kleursels namelijk in XXXL formaat terugzien op de gevel van museum Escher in Het Paleis.

Jaarlijks staan gebouwen in het centrum van Den Haag letterlijk in de spotlights tijdens The Hague Highlights. Tekeningen en films worden tijdens dit evenement geprojecteerd, wat er heel kleurrijk uitziet.

Kleur de stad

Normaal gesproken staan tijdens The Hague Highlights verschillende bijzondere locaties in de gekleurde lichten, komend jaar is gekozen voor maar één gebouw: museum Escher in Het Paleis aan het Lange Voorhout.

Van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 10 februari 2024 staat het museum in de spotlights en niet met maar één kunstenaar, maar wel 250! Jij kunt daar één van zijn. Bij Haagse bibliotheken, musea, restaurants, scholen en deze website kun je vanaf nu een kleurplaat ophalen of downloaden.

Lichtshow op Escher

Maak er een echt kunstwerk van en zend jouw ingekleurde tekening in voor 31 december 2023 via de QR code op de kleurplaat of www.thhl.nl. Een selectie van 250 kleurplaten wordt gemonteerd tot een lichtshow van 15 minuten die straks iedere woensdag tot en met zaterdag doorlopend wordt geprojecteerd op de gevel van museum Escher in Het Paleis.

Escher in het Paleis

Lange Voorhout 74, 2514 EH Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.