Jaarlijks is het ontsteken van de kerstverlichting bij en op Westfield Mall Of The Netherlands een grote happening met telkens een muzikale gast. En je raadt het al: dit jaar mag niemand minder dan zangeres Emma Heesters de knop indrukken om de kerstlampjes aan te zetten.

Binnenkort vindt het Christmas Starts Here event plaats in de Westfield Mall. En je kunt erbij zijn. Tenminste, als je snel bent…

Exclusief optreden

Afgelopen jaar mochten Kris Kross Amsterdam en Zoë Tauran de feestverlichting van Mall Of The Netherlands ontsteken, dit jaar is dat niemand minder dan zangeres Emma Heesters. En het leuke is dat ze niet alleen op de lichtknop drukt, maar daarna ook nog een optreden geeft.

Zet donderdag 16 november in je agenda en meld je aan bij Westfield. Via deze link meld je je aan voor de Westfield Club en krijg je zo snel mogelijk (waarschijnlijk tussen 6 en 10 november) een seintje om tickets te bestellen voor het exclusieve optreden van Emma Heesters.

Wie het eerst komt…

De show van Emma start middenin de Mall na het ontsteken van de kerstverlichting. Er worden 1000 kaarten vrijgegeven, dus het is een wie het eerst komt, die het eerst maalt. Wees dus zo snel als een rendier!

We zochten nog veel meer voor je uit…

  • Dit jaar geen vuurwerkshow op de Hofvijver met oud en nieuw (maar hier komt-ie wel)

    De champagne staat nog niet koud en ook de vuurpijlen zijn vast nog niet besteld, maar we hebben al wel…

Author

Comments are closed.