Rafael’s Pastry is nieuw in de Fahrenheitstraat. Rafael Putto (39) en Charlotte Vreugdenhil (33) zijn het duo achter deze nieuwe patisserie. Met 25 jaar ervaring in de wereld van patisserie en chocolaterie zijn zij nu klaar voor hun eigen avontuur.

Rafael is de drijvende kracht achter de creaties van Rafael’s Pastry. Hij werkte jarenlang in het patisserievak, bij vooraanstaande bedrijven zoals Huis ter Duin en Hop & Stork. Maar zoals hij zelf zegt: “Na 25 jaar kom je op een punt dat je meer wilt. Voor een baas werken is leuk, maar ergens stopt de ontwikkeling en de uitdaging.”

Samen dromen delen

Charlotte heeft een achtergrond in grafisch ontwerpen en heeft voorheen gewerkt in de kledingbranche en sales. Het begon allemaal toen ze elkaar leerden kennen en hun dromen begonnen te delen. Charlotte: “Al snel bleek dat we samen deze uitdaging wilden aangaan. Het is super tof als je wordt gewaardeerd voor het werk wat je zelf maakt en bedenkt. Dat we mensen op deze manier gelukkig kunnen maken is fantastisch.”

Lees verder onder de foto >>>

Foto Suzanne Zijp

Perfecte locatie

Rafael en Charlotte zochten naar de perfecte plek voor hun patisserie. Verschillende locaties in Delft en Den Haag werden overwogen. Maar toen ze het pand aan de Fahrenheitstraat zagen, wisten ze dat dit de ideale plek was. “We vinden dat we een toevoeging kunnen zijn voor de straat, omdat ons concept hier nog niet is,” legt Rafael uit.

Lees verder onder de foto >>>

Foto Suzanne Zijp
Foto Suzanne Zijp

Beleving

“In onze patisserie gaat het om de beleving,” benadrukt Rafael. “We hebben een open keuken waar iedereen met ons een praatje kan maken of gewoon mee kan kijken. Je ziet bij ons wat normaal alleen achter de schermen gebeurt. Dit maakt mensen nieuwsgierig. Mensen staan versteld wanneer ze weten dat je alles zelf maakt en bedenkt.”

Lees verder onder de foto´s >>>

Foto Suzanne Zijp
Foto Suzanne Zijp
Foto Suzanne Zijp

High Tea

Rafael en Charlotte blijven vernieuwen. Naast hun eigen handgemaakte bonbons, patisserie en breekchocolade, presenteren ze nu ook een luxe High Tea-ervaring. Voor deze High Tea bij Rafael’s Pastry betaal je 29,50 euro per persoon.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.