Op zo’n twintig minuten van het Haagse centrum vind je Houtwijk, een gezellige buurt met veel jonge gezinnen. Tussen alle eengezinswoningen en flats staat een vrijstaande villa. Die woning staat nu te koop voor 2.300.000 euro.

Als je bekend bent in de wijk, ben je vast vaak langs de villa gelopen en heb je misschien wel eens door het tuinhek gespiekt. In de zomer is er door de dichte begroeiing rondom het huis weinig te zien, in de winter kun je nog wel eens een stukje van het zwembad bekijken. Nu de woning te koop staat op Funda hoef je niet meer door de hek te loeren, je kunt gewoon vanachter je bureau de foto’s bekijken.

Villa en de tuin

We beginnen met het meest opvallende aan de villa: de grote tuin met zwembad, jacuzzi en vijver. De foto’s zeggen genoeg:

Villa en bijzaken

In de villa kun je niet alleen wonen, en zwemmen, maar er zit ook een bedrijfsruimte bij. Ideaal als je een caravan wilt stallen of als je een eigen onderneming hebt. Alles bij elkaar is het woonoppervlakte 461 vierkante meter, maar het perceel is 1967 vierkante meter. Er zijn namelijk nog twee schuren en er is een flinke tuin die aan de achterkant van de villa grenst aan vaarwater.

Interieur

Op de begane grond is een open keuken en vanuit de woonkamer en de serre heb je uitzicht op het zwembad. Verder is op deze verdieping de masterbedroom en een badkamer met onder andere een massagebad. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers en er is een aparte werkkamer. Op de eerste verdieping is ruimte voor drie slaapkamers en ook is daar een douche en toilet.

Funda

461 vierkante meter is je woonruimte en het perceel is bij elkaar 1967 vierkante meter. De woning heeft energielabel A en de vraagprijs is 2.300.000 euro. Meer informatie en foto’s zie je op Funda:

Lees ook…

Comments are closed.