Wat is er nou leuker dan een kerstbal met veel glitters? Een unieke vintage kerstbal met veel glitters natuurlijk! Net als bij vintagekleding, is het schatzoeken bij liefhebbers van kerstornamenten erg populair. Binnenkort kun je op zoek naar die twee tijdens een vintageweekend: kleding én kerstitems!

Voor één weekend slaan drie vintageliefhebbers de handen ineen voor een paar dagen interieur, mode én kerst! Zet daarom 10 tot 12 november in je agenda.

Tweedehands kerstballen

Verzamelaar van leuks voor in huis en kerstboom Liz Groen heeft speciaal voor deze Pop Up Boutique de mooiste vintage en antieke kerstobjecten geselecteerd. Denk aan glazen kerstballen, pieken,

tinnen kerstfiguren, kristallen kerstbomen, kerstblikken in vele soorten en maten, notenkrakers, maar ook kristallen champagnecoupes, serviezen en glinsterende broches.

De tekst gaat verder onder de Instapost >>>

My Lima Lima

Eloise van Oranje en Thomas Latcham zijn ook op de vintagemarkt te vinden. Binnenkort openen zij een vintagewinkel met designerkleding aan de Frederikstraat, maar tijdens de pop-up brengen zij al een selectie van pre-loved designer fashion.

De tekst gaat verder onder de post >>


Floor en Marije van The Holy Grail of Vintage zijn er met vintage designer kleding. Ze hebben een flinke hoeveelheid feestelijke stukken verzameld. Van (geruite) pussy-bow blousjes, pailetten tops, winterjassen tot glamourous avondjurken en veel meer.

De tekst gaat verder onder de post >>

De Pop Up Boutique – kersteditie is vrijdag 10 november (van 17.00 tot 21.00 uur), zaterdag 11 november (van 10.00 tot 20.00 uur) en zondag 12 november (van 10.00 tot 17.00 uur) te vinden aan de Datheenstraat 57 op Scheveningen.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.