Vanwege storm Ciarián adviseert Schiphol reizigers vandaag regelmatig de actuele vluchtinformatie te checken voor hun vertrek. Dit kan op Schiphol.nl, in onze app of bij de luchtvaartmaatschappij. De harde wind heeft als gevolg dat er vertragingen en annuleringen zijn.

De voorspelde harde wind heeft gevolgen voor het vliegverkeer en voor de afhandeling van vliegtuigen op de grond. Uit veiligheidsoverwegingen kan dit werk met deze harde wind niet worden gedaan, met als gevolg een verstoring in het vliegschema voor zowel vertrekkende als aankomende vluchten.

Ook kan het vliegschema verstoord zijn door vertragingen en annuleringen op andere Europese luchthavens. We blijven in nauw contact met de weerdiensten voor het meest actuele weerbeeld en de impact hiervan op het vliegverkeer.

Author

Comments are closed.