De champagne staat nog niet koud en ook de vuurpijlen zijn vast nog niet besteld, maar we hebben al wel een oud- en nieuwtje over de Nieuwjaars Vuurwerkshow in het centrum van Den Haag.

Had jij je plannen al klaar voor oud en nieuw dit jaar? Let dan even op, want het vuurwerk dat steevast om 00: 00 uur het nieuwe jaar inluidt, verhuist vanaf dit jaar naar een andere locatie.

Stadsvuurwerk op De Verademing

Het jaarlijkse stadsvuurwerk is dit jaar te vinden in wijk- en sportpark De Verademing in het Regentessekwartier. De reden voor de verhuizing is dat het vuurwerk ‘de (rest van de) stad in’ moet van de Haagse raad.

Peter Boelhouwer van DB Evenementen laat weten: “Voor het organiseren van de vuurwerkshow hebben we flink wat locaties in verschillende Haagse wijken bekeken. We keken naar veiligheid en toegankelijkheid, maar bijvoorbeeld ook dierenwelzijn. De Verademing is dan de beste plek.”

Programma oud en nieuw 2023-2024

Fingers crossed dat het dit jaar beter weer is dan tijdens de jaarwisseling van 2022 naar 2023; toen kon de vuurwerkshow helaas niet doorgaan. Binnenkort wordt het gehele programma voor het Haagse oud en nieuw bekend gemaakt.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.