Yes! Den Haag staat op nummer 9 van de meest vegan-friendly steden van Nederland. Holidu, waar je vakantiehuizen kunt huren, heeft uitgezocht waar de meeste vegan restaurants per inwoner zijn en in dat mooie lijstje staat Den Haag.

Vandaag, woensdag 1 november is het World Vegan Day, om dat te vieren heeft Holidu deze lijst gemaakt.

Vegan-Friendly

Op nummer 1 staat Amsterdam met 9,3 vegan restaurants per 15.000 inwoners. Dat betekent er 68 vegan en 57 vega restaurants zijn in de hoofdstad. Groningen staat op nummer twee gevolgd door Leiden.

Den Haag komt op een mooie negende plaats met 5,3 vegan restaurants per 15.000 inwoners.

Made with Flourish

Vegan in Den Haag

In Den Haag zijn dus heel wat vegan restaurants, bijna te veel om op te noemen. Maar hier een paar tips: afgelopen jaar is aan de Prinsestraat streetfood Sababa geopend met gezonde streetfood uit het Midden-Oosten zoals een pita met pulled champignon. En wist je dat er een vega pizzeria is in Den Haag? De Vegan Pizza Bar vind je aan de Molenstraat en daar zijn echt alle pasta’s en pizza’s vegan ook de kaas en pepperoni. En in het Zeeheldenkwartier is ijssalon Piet waar de meeste ijssmaken vegan zijn.

Meer over vegan eten in Den Haag:

Comments are closed.