Heb je altijd al eens jouw favoriete Disney-figuren zoals Minnie, Mickey, Goofy en Pluto willen ontmoeten terwijl ze dichtbij huis zijn? Dan is dit nu jouw kans! Sinds zaterdag 28 oktober 2023 tot en met 28 januari 2024 vindt het magische Disney-avontuur plaats voor jong en oud in de Palace Promenade, Scheveningen. Wist je dat je ook een reis naar Disneyland Parijs kunt winnen? Lees daarom snel verder!

Disney magie en meet & greet

Laat je betoveren door de sprookjesachtige winterdecoratie van de Palace Promenade waar je de Disney-figuren kunt vinden. Op zaterdag 9 december staat er een onvergetelijke meet & greet met niemand minder dan Mickey en Minnie op het programma. Knuffels, foto’s en magie gegarandeerd. En noteer zondag 10 december óók in je agenda, want dan kun je Belle en Assepoester op rollerskates tegenkomen, klaar om met iedereen op de foto te gaan. De betovering wordt compleet gemaakt door muziek wat de hele ervaring nog mooier maakt!

Lees verder onder de foto >

Foto: Disney, Palace Promenade

Doe mee en maak kans op mooie prijzen

Jouw bezoek aan de Palace Promenade wordt natuurlijk beloond! Maak kans op mooie prijzen, waaronder een geheel verzorgde reis naar Disneyland Parijs of kaarten voor de Disney-musical Frozen in het Circustheater in 2024. Hoe? Upload je kassabon vóór 14 januari, maakt niet uit waar je hebt gewinkeld in de Palace Promenade. In de betreffende winkel vind je een voucher met een QR-code die je eenvoudig kunt scannen.

Ben jij een van de winnaars?

Als een van de 50 gelukkige winnaars krijg je een uitnodiging voor de prijsuitreiking die plaatsvindt op zaterdag 27 januari. Jawel, alle 50 zijn winnaars! Niemand gaat met lege handen naar huis, want er zijn troostprijzen voor iedereen! Oftewel, nog meer redenen om naar de Palace Promenade te komen.

Lees verder onder de foto >

Foto: Disney, Palace Promenade

Ga op de foto en tag Palace Promenade

Buiten het uploaden van je kassabon maak je ook kans om een van de 50 winnaars te worden door met jouw favoriete Disney-figuur op de foto te gaan. Vergeet dan vooral niet de Palace Promenade te taggen op Facebook en Instagram. 

Mis deze betoverende kans niet om Disney-magie te beleven, herinneringen te maken en geweldige prijzen te winnen. Kom snel naar de Palace Promenade en laat je meevoeren naar de wereld van Disney.

Comments are closed.