Mode- en beautywinkel Victoria’s Secret heeft de deuren van haar nieuwe winkel op Schiphol Plaza geopend. De opening betekent de derde Victoria’s Secret winkel op de luchthaven en de eerste winkel in Europa waar het merk haar nieuwe Beauty & Lingerie concept aanbiedt. 

Het Beauty & Lingerie concept en de bijbehorende collectie BH’s wordt door Lagardère als eerste in Europa geïntroduceerd. Doordat de winkel zich voor de securitycheck op Schiphol bevindt is de collectie voor alle fans van het merk toegankelijk. Naast deze primeur biedt de winkel een breed scala aan de vertrouwde accessoires, parfum en cosmetica. 

Groter en luxer 

De nieuwe locatie is ontworpen met oog voor detail en biedt reizigers een luxueuze winkelomgeving op ruim 195 m2. De winkel bevindt zich op Schiphol Plaza en is zeven dagen per week geopend.

Author

Comments are closed.