De R zit weer in de maand. Dat is natuurlijk dé perfecte tijd om het thuis extra gezellig te maken en weg te kruipen op je bank. Maar wat nou als je die heerlijke seat nog niet gevonden hebt? Niet getreurd: Seats and Sofas schiet jou graag te hulp. Daar vind je het exemplaar dat bij jou past.

Bij Seats and Sofas is het assortiment gigantisch. Om jou alvast op weg te helpen, zetten ze hier een aantal prettige én trendy banken op een rij. Zo geniet je de wintermaanden extra van die ene Netflix-serie of dat koffiemomentje. Alleen, samen óf met het hele gezin. Gezellig!

1. Beau

Deze hoekbank is een echte eye-catcher in jouw interieur: de bank heeft een unieke ronde hoek én is in trendy kleuren of bekledingssoorten, zoals de Teddy stof, te verkrijgen. Echt anders dan andere banken, dus! Het is een ideaal exemplaar voor het hele gezin, want er is genoeg ruimte. Het fijne is: de hoezen van de kussens was je gemakkelijk zelf en ook stofzuigen gaat eenvoudig. Maak je dus geen zorgen om vlekken.

Lees verder onder de foto >

Hoe leuk én comfortabel is deze bank? | Foto: Seats and Sofas

Wil je jouw interieur helemaal afmaken? Er is ook een hocker in dezelfde stijl als Beau verkrijgbaar. Zo creëer je extra ruimte en eenheid.

2. Colorado

Als echte fan van de klassieke stijl of van de serie Bridgerton mag deze bank niet missen in jouw woonkamer. De Colorado 2-zits bank heeft een romantische én klassieke uitstraling. Hij zit ook heel lekker: de bank heeft goedgevulde en zachte kussens. Daarnaast zijn de armleuningen rond en staan schuin naar buiten. De leuningen aan de binnenkant gecapitonneerd.

Lees verder onder de foto >

De donkere pootjes geven de bank een extra klassieke boost | Foto: Seats and Sofas

Om het helemaal af te maken, is er ook een hocker in dezelfde stijl verkrijgbaar. Zo ben je echt de koning(in) te rijk. Zowel de bank als het verlengstuk zijn helemaal naar jouw wens te maken. Bepaal zelf de kleur, de bekledingssoort en de grootte. Fijn!

3. Pancho

Zeg je industrieel dan zeg je vanaf nu Pancho. Deze 2-zits bank heeft een strakke en moderne uitstraling. Daarnaast staat de bank op een zwart en industrieel onderstel. Ook op deze bank kun je lekker wegkruipen, want deze 2-zits bank heeft comfortabele rug- en zitkussens. Het stiksel van de bekleding geeft de bank een extra stoere look.

Ook bij Pancho is er een bijpassende hocker te verkrijgen en te gebruiken als tafel, extra zitplaats of voetenbank. Net als bij Colorado zijn er meer kleuren, bekledingssoorten en groottes mogelijk. Zo is de bank altijd naar jouw wens.

Lees verder onder de foto >

Comfortabel én stoer! | Foto: Seats and Sofas

Ervaar het zelf

Gaat jouw hart al sneller kloppen van deze drie trendy banken? Logisch! Ook als jouw favoriet er niet tussen staat, vind je bij Seats and Sofas de bank die bij jou past. Kom gewoon eens langs bij de Megastore bij jou in de buurt en ervaar het zelf. Daar mag je de banken uit het gigantische assortiment uitproberen!

Heb je jouw droombank gevonden? Je neemt jouw nieuwe bank gelijk mee uit de voorraad. Dan kun je er dezelfde avond nog op neerploffen. Hoe fijn is dat?

Comments are closed.