De meeste lezers kennen De Kleine Zeemeermin vast wel, van vroeger en de nieuwe versie. In het World Forum in Den Haag is binnenkort de musical van dit Disney-verhaal te zien en nog leuker; wij mogen tickets weggeven!

De Kleine Zeemeermin de musical is 10 december te zien in het World Forum in Den Haag. Er zijn nog kaartjes verkrijgbaar en bij ons maak je nu kans om tickets te winnen!

Zeemeermin de musical

Het verhaal is voor veel lezers vast wel bekend; De 18-jarige zeemeermin Ariel wordt verliefd op prins Erik. Ze wil net als een mens benen hebben en natuurlijk met de knappe prins trouwen. De zeeheks Ursula kan haar wel helpen, maar niet voor niks natuurlijk. In ruil voor een paar mooie benen moet Ariel haar stem inleveren. Zal de prins dan nog wel verliefd op haar worden? En krijg Ariel ooit haar mooie zangstem terug? Zie het nu in het theater.

De musical is 10 december om 14.00 uur te zien in het World Forum en is geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar. Ticketprijzen beginnen bij 19 euro.

Winnen

Er zijn nog kaartjes verkrijgbaar voor deze musical, máár je kunt er ook een paar winnen! Wat je daarvoor moet doen? Je inschrijven voor onze indebuurt-nieuwsbrief. Krijg je ‘m al? Geen probleem, na inschrijving krijg je de nieuwsbrief niet dubbel in je mail. Meedoen kan tot en met zondag 5 november.

Comments are closed.