In Den Haag staan regelmatig bijzondere huizen te koop. Van kleine arbeiderswoningen tot opvallende stadsvilla’s. Zo staat er nu een appartement aan de Arnhemsestraat te koop. Deze prijs per vierkante meter gaat menig Hagenaar niet neer willen leggen voor een huis. Maar gluren is gratis!

De woning is te vinden op Scheveningen in de wijk Belgisch Park. Rondom het huis vind je veel winkels, restaurants, speciaalzaakjes, het Scheveningse strand en de boulevard.

Instapklare woning

Wat je nog moet doen nadat je dit appartement hebt gekocht? Je verhuisdozen uitpakken. De woning is recent gerenoveerd en daarmee ook instapklaar.

Tekst gaat verder na de foto>

Foto: Funda

En dan nu tijd om echt goed te gaan gluren. Aan de achterkant van de woonkamer is een eetkamergedeelte met luxe keuken en natuurlijk mag in zo’n optrekje een kookeiland niet ontbreken. Via de glas-in-looddeuren wordt de woonkamer van de eetkamer gescheiden. Het huis heeft grote raampartijen, op de muren bevinden zich ornamenten en er is ook een open haard aanwezig. Verder heeft dit appartement zes slaapkamers, een luxe badkamer met daarin een losstaand bad en het dakterras mag ook niet vergeten worden.

Let’s talk numbers

Dan nog even wat praktische info. De vraagprijs van dit gerenoveerde appartement (138 vierkante meter) is 725.000 euro. Je betaalt voor deze woning omgerekend 5254 euro per vierkante meter.

De plaatjes

Benieuwd hoe het eruit ziet? Neem hier een kijkje:

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.