De Haagse modeontwerper Michael Barnaart stopt met zijn winkel in de Papestraat om te verkassen naar een kasteel in Frankrijk.

Wie kent de gebeide Mondriaanjurk van ontwerper Michael Barnaart nou niet? Het is een van de bekendste ontwerpen van de Haagse creatieveling. Wie een ontwerp van de designer wil scoren moet snel zijn: binnenkort sluit hij zijn boetiek.

Weg uit de Papestraat

Na 15 jaar aan de Haagse Papestraat sluit Michael op 23 december definitief de deuren van zijn boetiek. De ontwerper verhuist naar het land van de mode: Frankrijk. Hij zal samen met zijn man intrekken in een kasteeltje waar je zelf ook een kamer kunt boeken: petit chateau Le Piot in Fleurance.

‘Na vijftien prachtige jaren in Den Haag is het tijd om mijn horizon te verbreden. De stad heeft mij altijd ontzettend veel inspiratie geboden. Nu ik merk dat de schilderachtige Franse campagne een frisse wind door mijn ontwerpen doet waaien. Daar wil ik me graag op focussen om het beste uit mijzelf als designer te halen’, laat Michael weten.

Grote opruiming

Altijd al een echte Michael Barnaart willen hebben? Dan is dit je kans een mode-item van deze (nu nog) Haagse designer te bemachtigen. Tot en met 23 december verkoopt Michael ontwerpen van de afgelopen 15 jaar in zijn winkel aan de Papestraat tegen scherpe prijzen. Zo vind je exclusieve samples (veelal maat 36) en unieke ontwerpen tussen de 25 en 99 euro.

Ook na de sluiting kun je je nog hullen in de ontwerpen, de webshop blijft namelijk gewoon open.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.