Een pizzaatje gaat er bij de meeste Hagenaars wel in. Op de oproep wat de beste en lekkerste pizzeria van Den Haag kwamen dan ook enorm veel reacties binnen via de mail en socials.

Hier lees je welke pizzeria’s in den Haag volgens onze lezers een bezoekje (of twee) waard zijn.

Lekkerste pizza van Den Haag

Als het aan de stemmers ligt, moeten we met z’n allen naar Scheveningen voor een pizza van Pizzabar Crosta aan de Keizerstraat 33. Deze pizzazaak kreeg in onze poll de meeste stemmen. Robbie laat ons bijvoorbeeld weten: ‘De lekkerste pizza heeft Crosta Pizzabar in de Keizerstraat, tegenover de kerk. Eigenaar/pizzabakker Rick is een tovenaar, echt waar, wat een topper!’

Volgens de indebuurt-lezers staan Portobello en Vincenzo’s op een gedeelde tweede plek. Pizzeria Primavera vinden we op de derde plek in de lijst en Taormina staat op vier samen met Buratta. Over Taormini zegt David: ‘Met stip op 1: Pizzeria Taormina, Stuyvesantstraat (Bezuidenhout)’.

De vijfde plek is weer een gedeelde plek. Pastanini, La Scala, Follia, Pinocchio, A Ora én Pavarotti kregen evenveel stemmen. Zo zegt jennifer over Pizzeria Pinocchio aan de Korte Poten: ‘… bestaat al sinds 1976 en is de oudste pizzeria in Den Haag en gebruiken altijd vers zelfgemaakt deeg en tomatensaus alles zo lekker’,

Naast bovenstaande toppers zijn er nog tientallen andere pizzeria’s in Den Haag. Bijna allemaal net zo goed en lekker als de ander… Voor een overzicht van Haagse pizzeria’s klik je hier.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Author

Comments are closed.