Je bent je trap meer dan beu. De verf bladdert af of de bekleding vertoont slijtageplekken. De trap staat vaak onderaan het lijstje van zaken die nog aangepakt moeten worden, terwijl de trap juist hét visitekaartje van je huis is. Met een traprenovatie van Upstairs transformeer je deze binnen een dag in een ware blikvanger die een leven lang meegaat. Ontdek vandaag nog de nummer één in traprenovaties!

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Maak hier direct een gratis afspraak voor advies aan huis.

Upstairs heeft al meer dan 80.000 trappen met het trede-over-trede systeem gerenoveerd. Het is niet voor niets dat zo veel mensen je al voorgingen. Dit unieke systeem heeft vijf grote voordelen:

  1. Door de prachtige uitstraling is thuiskomen een genot en maak je indruk op je bezoek.
  2. Je hoeft je trap over een paar jaar niet wéér te verven of te bekleden. De kras- en slijtvaste toplaag gaat een leven lang mee. Fijn!
  3. Een traprenovatie levert je woning meer waarde op.
  4. Geluiddempende overzettreden verbeteren je woongenot aanzienlijk.
  5. Minder poetsen en boenen op de trap; het onderhoud is een fluitje van een cent!

Lees verder onder de foto >

Kies de stijl die bij jouw persoonlijke situatie past. Foto: Upstairs

Ga voor een nieuwe look

Het maakt niet uit of je oude trap van hout, beton of graniet is. Het is altijd mogelijk om je trap een nieuwe look te geven. Upstairs denkt graag met je mee welke trapbekleding het beste past bij jouw persoonlijke situatie en wensen. Rick Steyvers van Upstairs zegt dat veel stijlen mogelijk zijn. “Denk aan een warme uitstraling met hout of een stoere betonlook. Zelfs een trap in blauwstaal of leer is een optie.”

Je kan kiezen uit veel verschillende soorten materialen en kleuren. Rick benadrukt dat de kwaliteit altijd is gegarandeerd. “We produceren de overzettreden zelf waardoor we altijd de kwaliteit kunnen waarborgen zoals je van een nummer één mag verwachten.”

Lees verder onder de video >

Upstairs is bekend van tv

De naam Upstairs heeft vast al een belletje bij je doen rinkelen. Het bedrijf is vaak te zien in televisieprogramma’s, zoals ‘Van woonvilla naar droomvilla’, ‘Weer verliefd op je huis’ van vtwonen en Kopen Zonder Kijken. TV-makelaar Alex van Keulen weet als geen ander dat de trap de eerste indruk is van je huis. Je oude trap vervangen, levert je woning dus al snel een grote meerwaarde op.

Lees verder onder de foto >

De nieuwe traptreden liggen veelal al binnen één dag over de oude heen. Foto: Upstairs

Realiseer je droomtrap zonder zorgen

Je trap is veelal al binnen één dag gerenoveerd. “Het is geen tijdrovende of omslachtige klus”, vertelt Rick. “De nieuwe traptreden komen over de bestaande treden heen. Er is dus nauwelijks stof of geluidsoverlast. We horen vaak van onze klanten dat ze superblij zijn met deze snelle montage.”

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw trap? Laat je gegevens op de website achter en Upstairs neemt contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Je kan zelfs gratis met één van de adviseurs een afspraak aan huis maken voor persoonlijk advies op maat.

Comments are closed.