De politie vraagt getuigen zich te melden. Foto: ProMedia/Olivier Smits

De politie is op zoek naar een taxichauffeur die dinsdag in Amsterdam-Noord een kinderwagen heeft aangereden en daarna is doorgereden. In de kinderwagen lag een baby van vijf maanden, die door de aanrijding op straat terechtkwam en gewond raakte.

Het incident gebeurde rond 17.15 uur op de Kamperfoelieweg, toen een moeder met de kinderwagen en twee andere kinderen op het zebrapad liep. Een taxi reed op dat moment over de busbaan, om stilstaande voertuigen te ontwijken, en botste tegen de kinderwagen.

Een omstander verleende eerste hulp aan de baby, die daarna werd overgebracht naar het ziekenhuis. De moeder en de andere twee kinderen raakten niet gewond.

Na de aanrijding reed de taxi door in de richting van de Van der Spekstraat. De auto, waarschijnlijk een lichtgrijze Opel, heeft mogelijk schade aan de rechtervoorzijde. De politie vraagt getuigen zich te melden.

Lees ook:

Zwaar ongeval tussen taxi en personenauto in Den Haag Voetganger overleden na aanrijding met taxi in Amsterdam

Author

Comments are closed.