Het moet wel heel raar lopen (lees: rotweer tijdens oud en nieuw) dat het vreugdevuur op Scheveningen niet doorgaat. De organisatie geeft namelijk aan dat dit jaar ‘alle lichten op groen staan’.

Happy New Year! De jaarwisseling van 2023 op 2024 ziet er nu al goed uit. De organisatie van het vreugdevuur op Scheveningen geeft op Facebook aan dat alle benodigde subsidies en vergunningen voor het oud en nieuw vuur zijn toegezegd.

Traditioneel vreugdevuur

Nu de gemeente Den Haag extra geld ter beschikking stelt voor de vier vreugdevuren in Den Haag (Scheveningen, Duindorp, Laak en Escamp), heeft de organisatie laten weten zich nu te kunnen richten op het financieren van extra activiteiten rondom het vreugdevuur.

Nu de beveiliging, hekwerk, rijplaten, veiligheidsmaatregelen en het schoonmaken van het strand gefinancierd zijn is er ruimte om te zoeken naar sponsoren voor pallets, transport kinderactiviteiten, transport, bouwmachines, artiesten en de vuurwerkshow.

Dat belooft een groot feest te worden op 31 december!

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.