Het klinkt bijzonder; het sprookje van de prinses en de gravin die samen een kledingwinkel voor het goede doel begonnen. Dat sprookje is gewoon waar!

Niemand minder dan Gravin (fluencer) Eloise en haar moeder prinses Laurentien hebben de chique Frederikstraat uitgekozen om hun luxe vintagewinkel te openen.

Koninklijke mode

Binnenkort opent My Lima Lima de deuren aan Frederikstraat nummer 16. De fotowinkel die daar nu nog zit, maakt plaats voor deze koninklijke winkel waar de prinses en gravin luxe tweedehands kleding gaan verkopen voor het goede doel.

De My Lima Lima winkel opent in het eerste kwartaal van 2024 de deuren. In de nieuwe winkel zijn kleding en accessoires te koop die mensen aan de winkel hebben geschonken. De gravin en prinses doorzoeken zelf ook hun kledingkast om straks te verkopen in de luxe tweedehandswinkel. De winst van de verkoop gaat vervolgens naar het goede doel.

Gulle gevers

Heb je zelf nog wat mooie kleding (van luxe merken) in de kast en wil je het schenken? In Den Haag is al een afleverpunt bij kledingzaak Hardies aan de Javastraat 45. Binnenkort openen meer inleverpunten voor gulle gevers.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.