In Den Haag staan regelmatig bijzondere huizen te koop. Van kleine arbeiderswoningen tot opvallende stadsvilla’s. Zo staat er nu een hoekhuis aan de kust van Scheveningen te koop met een bijzondere inrichting. Kijk je mee?

De huidige bewoners van dit huis lijken veel van surfen te houden. Er hangen surfplanken aan de muren en in verschillende ruimtes zijn schilderijen van surfers te vinden.

Bijzondere stijl

De muren en plafonds zijn zwart. Om de donkere kleuren een beetje op te breken, hebben de bewoners gekozen voor één wand met oerwoudbehang. Verder staat er een pimpelpaarse bank met gekleurde kussentjes als decoratie. Ook de keuken is opvallend door de houten uitstraling. Van de keukenkastjes tot de plafonds en van de muren tot de vloer: alles in deze ruimte is van hout.

Tekst gaat verder onder de foto >

Foto: Funda

Kleurrijk en groen

De buitenplaats van dit huis bestaat voor een deel uit vlonders en het andere deel is van steen. Er hangt een basketbalnet aan de muur en langs de schuttingen zijn planten gegroeid. Naast deze planten  is er binnenshuis nog veel meer groen te vinden . Overal waar je kijkt is  wel een plant te vinden. Verder hebben de huidige bewoners gekozen voor veel kleur in huis. De kinderkamer is geel, de woonkamer zwart, de badkamer groen en het meubilair is ook niet bepaald neutraal gehouden. Gelukkig heeft dit allemaal met smaak te maken.

Let’s talk numbers

De vraagprijs van deze woning bedraagt 975.000 euro. Wat krijg je daarvoor terug? 207 vierkante meter woonoppervlakte, zeven slaapkamers, twee woonkamers, een grote keuken, drie badkamers en een ruime tuin. Je betaalt voor dit stulpje omgerekend 4710 euro per vierkante meter.

De plaatjes

Benieuwd hoe het eruit ziet? Neem hier een kijkje:

Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda
Foto: Funda

Meer over wonen:

Comments are closed.