Rollator. Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/Filmbetrachter

Bergen op Zoom gaat Wmo-reizigers die een deeltaxipas aanvragen, ‘verleiden’ gebruik te maken van het reguliere openbaar vervoer. Dat laat het college van burgemeester en wethouders (B&W) weten op schriftelijke vragen, die door de VVD-fractie zijn gesteld. Het gebruik van de zogeheten ‘Voor-Elkaar-Pas’ kan volgens de beleidsmakers een positieve bijdrage leveren aan het gevoel van veiligheid en zelfredzaamheid.

Wilt u dit artikel lezen? Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Bent u al abonnee? logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

Author

Comments are closed.