Restaurant Hudson Den Haag Zuid heeft iets nieuws: dinner shows. Wij waren erg benieuwd naar dit nieuwe concept dus gingen we langs. We kregen een avond vol muziek, burlesque, shared platters en een feestelijke sfeer.

Het ruime restaurant bestaat uit verschillende gedeeltes, waarbij wij plaatsnemen boven op de vide. Dit geeft ons een goed overzicht over het restaurant en het podium. We worden warm verwelkomd met een glas bubbels en een plank met brood. Al snel wordt de show geopend door de presentator en zangeres. De sfeer zit er direct goed in! 

Lees verder onder de foto >

Nieuw in den haag: Burlesque Dinner Show bij Hudson
Foto Francine van der Wansem

Tasting menu

Het menu is een 5 gangen tasting menu, beginnend met een amuse. De amuse bestaat uit brioche toast met classic steak tartaar, zalm mousse en bruschetta. Hierna krijgen we een uitgebreide platter met smokey beefwrap, beef tataki, sticky bloemkool, oven baked bieten met geitenkaas, tonijn tostada en krokante kaasballen. De platter ziet er gezellig uit en is ideaal om te delen met je gezelschap. De diversiteit aan hapjes en smaken zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils tussen zit. Onze favorieten: de beefwrap en de kaasballen. Als tussengerecht krijgen we klassieke tomatensoep met kaasstengels.

Dans- en zangvoorstellingen

Tussen de gerechten door worden we entertainend door verschillende dans- en zangvoorstellingen, waarbij er voor veel sfeer wordt gezorgd door de dj en danseressen. Er wordt enthousiast meegedanst en gezongen door de mensen aan tafel. Het is absoluut een spektakel met verschillende outfits en geweldige danseressen. Er wordt door het hele restaurant gedanst, waardoor je vanaf iedere plek van de show kunt genieten. Tussendoor kan je ook nog even langs de fotobooth om een foto te maken, een leuke herinnering! 

Hoofdgerecht en dessert

Het hoofdgerecht is wederom een platter met deze keer een mini burger, entrecote met creoolse salsa, knoflook gamba’s, vegetarische beef taco’s, met honing geglaceerde worteltjes en Hudson friet. Dit gerecht is het eerste gerecht waarbij we merkten dat er in één keer voor een grote groep gekookt moest worden. De mini hamburger was namelijk simpel, de entrecote ietwat taai en de presentatie was minder mooi dan bij de andere gerechten. 

Het dessert daarentegen was een lust voor het oog, met een diversiteit aan heerlijke toetjes. Zo vind je op de platter een limoentaart, chocolade ganache taart en candybar coupe met churros. Onze favoriet: de frisse limoentaart. Na de vijf gangen heb je absoluut genoeg gegeten.

Nieuw in den haag: Burlesque Dinner Show bij Hudson
Foto Francine van der Wansem

Afterparty

De avond werd feestelijk afgesloten met een afterparty, waarbij de dj dansnummers draait tot 24: 00 uur.

De dinnershows zijn niet wekelijks of maandelijks te bezoeken. De datum van de volgende editie is nog onbekend, net als het thema. Hou de social media van @hudsondenhaagzuid in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn. 

De kosten voor bovenstaand arrangement zijn 79 euro per persoon.

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.