Heb jij al plannen gemaakt voor de maand oktober? Een bezoek aan Wooon in Leiderdorp wil je zeker op de agenda zetten. Tijdens de woonmaand doe je bij de woonboulevard veel inspiratie op en zijn er veel mooie aanbiedingen. Het fijne is: je vindt daar alle interieurwinkels onder één dak.

Of je nu komt voor die perfecte hoekbank, die ruime eettafel of die aardse badkamermeubel: er is voor ieder wat wils bij Wooon: er zijn 30 verschillende woonwinkels. Fijn!

Complete make-over of woonaccessoires

Bij Wooon Leiderdorp vind je álles op het gebied van wonen, slapen, keukeninrichting en badkamers. Of je nu op zoek bent naar een totale make-over of wat nieuwe woonaccessoires: je slaagt hier zeker! Tijdens het shoppen kun je genieten van heerlijke gerechten bij het Wereldrestaurant Genieten of bij Showpain. Een dag bij Wooon Leiderdorp is een feestje voor interieurlovers: je doet veel inspiratie op. Plan dus snel jouw dagje uit!

Bekende en onbekende merken

Je kunt hier terecht voor zowel bekende als onbekende merken. Denk bijvoorbeeld aan Prominent voor comfortabel meubilair, Tempur en Auping voor luxe bedden, Hulshof en Sanders Wonen voor de laatste interieurtrends. Bij Berg&Berg slaag je voor perfecte én op maatgemaakte gordijnen en vloeren.

Lees verder onder de foto >

Dat ziet er heerlijk én gezellig uit! | Foto: Wooon

Als het om keukens gaat, kun je kiezen voor Kitchen4All, het Deense Kvik of Bruynzeel. Als je op zoek bent naar unieke vintage vondsten, mag je Nostalgie Kringloop absoluut niet voorbij lopen. Hier ontdek je tweedehands schatten voor je huis: van servies en meubels tot antieke klokken en accessoires. Hoe tof!

Korting!

Zei er iemand korting? Ja zeker! Oktober Woonmaand bij Wooon betekent hoge kortingen en steengoede aanbiedingen in de meeste winkels. Naast inspiratie opdoen en een gezellige dag, is er dus nóg een reden om bij de woonboulevard langs te gaan. Een win-win, dus!

Tips and tricks

In de Wooon blogs op de website vind je leuke tips en de laatste woontrends van dit moment. Zo lees je

bijvoorbeeld alles over de perfecte open keuken, hoe je van je badkamer een wellness paradijs maakt of hoe je gebruik maakt van duurzame materialen voor je woning. Vertel het vooral door aan je vrienden en familie.

Lees verder onder de foto >

Een prachtige open keuken | Foto: Wooon

Kom langs!

Gaat jouw interieurhart al sneller kloppen? Kom dan snel langs bij Wooon in Leiderdorp. Je rijdt er gemakkelijk naartoe: de woonboulevard ligt naast de a4. De winkels zijn zeven dagen per week geopend én je parkeert er gratis. De vraag is nu alleen: wie neem jij mee?

Comments are closed.