Heb je altijd al eens het hospitaal en de ambulance van Dierenambulance Den Haag van binnen willen bekijken? Of kennis willen maken met de vrijwilligers en de dieren? Binnenkort is er een rondleidingendag.

Tijdens de rondleidingendag van Stichting Dierenambulance Den Haag kom je van alles te weten over het mooie werk dat ze hier doen voor de dieren uit onze regio. Zo kun je de dierenambulance van binnen bekijken, maar ook kun je een kijkje nemen in het opvangcentrum voor dieren die van straat zijn gered of opgevangen zijn in het hospitaal.

Rondleidingen bij de dierenambulance

Wil je alles te weten komen over de opvang of ben je gewoon nieuwsgierig? Op zondag 19 november ben je van 12: 00 tot 16: 00 uur welkom voor een uitgebreide rondleiding in het hospitaal.

Neem een kijkje in de kattenkamers, de buitenbeestjes, de ambulances en nog veel meer. Een rondleiding duurt ongeveer +/- 60 minuten.

De dierenambulance en opvang zijn te vinden aan: Oosterbeek 5, 2597 VJ Den Haag. Parkeren kan i.v.m. beperkte parkeergelegenheid buiten het terrein op de Thérèse Schwartzestraat.

De rondleidingen zijn op inschrijving. Reserveer dus snel je ticket via de website!

Dierenambulance Den Haag

Oosterbeek 5, 2597 VJ Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.