Schiphol Real Estate heeft twee nieuwe huurovereenkomsten afgesloten met Dutch Qargo en Air Cargo Netherlands (ACN). Beide bedrijven vestigen zich in het Columbusgebouw aan de Folkstoneweg 2-56 te Schiphol. 

De huurovereenkomst met Dutch Qargo omvat circa 197m² v.v.o. kantoorruimte gesitueerd op de begane grond en tien parkeerplaatsen gelegen op het aangrenzende afgesloten parkeerterrein. De huurovereenkomst met ACN betreft circa 300m² v.v.o. kantoorruimte. De transactie met Dutch Qargo werd begeleid door Trec en de transactie met ACN door Savills. 

Schiphol Cargo World 

De locatie van het kantoorgebouw Columbus, midden in het logistieke gebied ‘Schiphol Cargo World’, sluit goed aan bij de business van de bedrijven. Dutch Qargo is een onafhankelijke expediteur, voornamelijk gericht op luchtvracht. ACN is de brancheorganisatie voor de luchtvrachtindustrie in Nederland. 

Columbus 

Columbus is het enige multi-tenant kantoorgebouw midden in het logistieke gebied ‘Schiphol Cargo World’. Een gebouw met een karakteristieke architectuur en een gevarieerde mix van huurders uit diverse branches. Het huren van kantoorruimte in Columbus kan vanaf circa 35 m² v.v.o. Dat maakt de locatie geschikt voor startende ondernemers, maar ook voor huurders die meer ruimte en flexibiliteit nodig hebben. 

Over Schiphol Real Estate 

De Real Estate business area van Schiphol Commercial is een zakelijke internationale toplocatie, waar organisaties zich graag vestigen en mensen elkaar ontmoeten en met plezier werken. Als proactieve gebiedsregisseur onderscheidt Schiphol Real Estate zich, omdat ze op maat gesneden, duurzame huisvesting biedt en tevens het openbaar gebied rondom het vastgoed zelf inricht. Verduurzaming van de vastgoedportefeuille en aandacht voor het welzijn van de huurders is daarbij een voortdurend proces. Zo creëert ze op Schiphol werkomgevingen die faciliteren, inspireren en verrassen. Meer informatie: www.schiphol.nl/realestate 

 

Author

Comments are closed.