Kaarsenstandaards, vazen en servies met 70% korting scoren? Dat kan nu bij Iittala aan de Hoogstraat. De winkel sluit de deuren en houdt flinke uitverkoop.

De enige winkel van het populaire Finse merk voor keukengerei en woonaccessoires stopt er aankomende week al mee en stunt daarom met kortingen van 30, 50 en zelfs 70%. Je kunt dus nu al je decembercadeautjes scoren voor een mooi prijsje!

Iittala winkel

De mooie winkel aan de Hoogstraat sluit de deuren in week 43, een reden wordt niet gegeven. Voor de Hoogstraat en het Noordeinde zal het wegvallen van de winkel zeker als een gemis worden gezien; in beide winkelstraten staan de laatste maanden steeds meer panden leeg.

Of de winkel snel weer verhuurd wordt, is nog niet bekend. Heb je, ook na de sluiting, zin on Iitala producten te shoppen, dan kun je terecht bij de Bijenkorf in Den Haag, daar heeft het merk een ruim gesorteerde afdeling.

Iittala Store Den Haag

Hoogstraat 18, 2513 AS Den Haag

Nu gesloten

Meer informatie

We zochten nog veel meer voor je uit…

Comments are closed.