Heb je al een gruwelijke outfit klaarliggen of moet je nog even de winkels induiken? Rondom Halloween spookt het in Den Haag. Zaterdag 28 oktober en 4 november zijn er allerlei griezelfeesten in Den Haag zoals een Bollywood fright Night en Crazy Dollhouse.

Boterwaag

In stadscafé De Boterwaag wordt zaterdag 28 oktober een gruwelijk feest gegeven. Kom je verkleed dan mag je gratis naar binnen en anders betaal je 10 euro entree. Vanaf 22.00 uur worden de spoken losgelaten.

Paard

Het bekende 80’s, 90’s en nullies feest van Paard staat zaterdag 28 oktober in teken van Halloween en het is dan ook nog eens een XL editie. In twee zalen kun je losgaan op de dansmuziek. Er is een stille disco en je mag verkleed, maar dat hoeft ook niet.

Het Halloweenfeest begint om 23.30 en tickets kosten 13 euro.

Grote Kerk

Zaterdag 28 oktober zullen we weinig engeltjes tegenkomen in de Grote Kerk van Den Haag. Daar lopen dan namelijk ongure karakters rond want om 17.00 uur begint een Halloween party. Bezoekers kunnen genieten van de verschillende hits door de jaren heen van 80’s,90’s en 00’s tot aan house en popmuziek van nu.

Tickets kosten 42,50 euro en zijn online verkrijgbaar.

Jamming Walking Away GIF by Crypt TV - Find & Share on GIPHY

Hofhouse

In foodcourt Hofhouse hebben ze een origineel thema bedacht. Daar is vrijdag 27 oktober namelijk de Bollywood fright Night. Het dansfeest begint om 21.00 uur en tickets kosten 12 euro.

Cafe ’t Achterom

Café Achterom in het Haagse centrum viert zaterdag 28 oktober Halloween met een Fright night. Het mooiste kostuum wint een dankenbon van 50 euro.

Musicon

Vrijdag 27 oktober staat de muziekavond Kreukelzone in Musicon in teken van Halloween. De ‘Haagse onderwereld zal beven op zijn grondvesten’ aldus de organisatie. Op het programma staan: Forbidden Wizards, Knife Massage, NO BRAINS, Alpha Rats en Banditas.

Een kaartje kost 9,50 euro online en aan de deur 12 euro.

Crazy Piano’s

Crazy Piano’s op Scheveningen verandert zaterdag 28 oktober in een Crazy dollhouse. Het scary diner begint om 17.00 uur en dansen kan vanaf 22.00 uur. Een kaartje kost 15 euro.

Millers

Heb je niet genoeg aan een weekendje griezelen dan kun je 4 november nog naar Millers. De zaterdagavond staat dan in teken van de Halloween special. Millers Nightlife begint om 22.00 uur en de toegang is gratis.

Lees ook…

Comments are closed.