Het Mexicaanse restaurant Salsa Shop opent een tweede vestiging in Den Haag! Bijna vijf jaar geleden opende het eerste restaurant aan de Lange Poten en de formule blijkt een succes te zijn, want in november opent er nog een zaak in het Haagse centrum.

Aan de Rijnstraat 10 opent volgende maand Salsa Shop en de hele maand november kun je er met korting eten.

Salsa Shop

Bij de Salsa Shop bepaal je zelf, van begin tot eind, wat er in je maaltijd gaat. Je kiest bijvoorbeeld een burrito of een bowl. Vervolgens kun je kiezen uit onder andere kip, steak of groentes. Daarna bepaal je wat er verder bij komt zoals maïs of kaas en natuurlijk de salsasaus. De Salsa Shop verkoopt drie zelfgemaakte limonades waaronder de cucumber mint cooler en een eigen biertje: Salsa Cerveza.

Salsa Shop Rijnstraat. Foto indebuurt

Om de opening van de nieuwe zaak te vieren krijgen klanten de eerste maand 25 procent korting. Meld je daarvoor aan via de website van Salsa Shop.

Lees ook…

Comments are closed.