Wil jij elke dag een vakantiegevoel hebben? In je eigen huis? Dat kan in Monster. Aan de Laan van Delfland staat een fijne woning te koop, dichtbij strand en duinen. Corine (55) en Den (60) Pronk genieten er elke dag. Maar niet voor lang meer. Want er staat binnenkort een verhuizing voor de deur.

Waarom gaan Corine en Den weg van deze prachtige plek? Corine: “Onze vorige woning was een vrijstaand huis met veel grond. Het werd te veel om dat bij te houden. Wij kochten toen deze woning, hebben die van boven tot onder beetgepakt, wat geresulteerd heeft in een nagenoeg onderhoudsvrije en duurzame woning. Wij wilden namelijk van dit huis de komende 20 jaar geen onderhoud en geen grote kosten meer hebben. Voor ons was een appartement geen optie en omdat wij toch nog wat vrijer wilden wonen, kochten wij dit huis: met ruime garage, eigen oprit, beschutte voortuin, twee dakterrassen, een extra kamer op de begane grond en geen vve-bijdrage.”

Den: “Toen kwam er een kans voorbij: een kaveltje in Poeldijk. Er stond weliswaar nog een huis op, maar als we dat zouden slopen en een nieuwe bungalow konden bouwen, dan was dat toch wel onze droom! Vandaar dat we nu toch alweer afscheid gaan nemen van deze plek.“

Lees verder onder de foto >

De volledig gemoderniseerde woning met garage en zonnige tuin | Foto: Malkenhorst Makelaars.

Corine en Den gaan de volledig gemoderniseerde woning met garage, zonnige tuin en ligging dicht bij het strand zeker missen: “Zowel de twee slaapkamers boven met beide een eigen badkamer als de zonnige dakterrassen maken dit huis zo fijn. Als één van de kinderen of gasten bij ons willen verblijven, hebben zij een eigen slaap- en badkamer. Beneden heb ik nog mijn eigen kantoorruimte, wat uiteraard ook kan dienen als hobbykamer of derde slaapkamer“,  zegt Corine. 

Energielabel A

De moderne woning in Monster is super comfortabel. Mede dankzij de tien zonnepanelen en elektrische boiler zit er energielabel A op. Ook is er een rookgaskanaal, zodat je er nog een gezellige haard in kunt plaatsen. “Maar ook de garage is een heerlijke hobbyplek, die vanuit de woning bereikbaar is,” aldus Den. “De woning is technisch helemaal vernieuwd en up to date. Wij hebben werkelijk alles vervangen, een uitgebreide meterkast, cv-ketel, zonnepanelen, elektrische warmwater-boiler, vloerverwarming in het hele huis, sanitair en keuken, twee badkamers, een automatische garage-roldeur, alles is er. En echt alles wat je ziet is pas een goed jaar oud.”

Lees verder onder de foto >

Een kijkje binnen | Foto: Malkenhorst Makelaars.

De in de woonkamer geïntegreerde keuken -in moderne, tijdloze stijl- is praktisch in gebruik en met de vele laden ideaal voor al je keukenspullen. Door de vide en moderne taatsdeuren op de begane grond valt het licht optimaal naar binnen. “Eigenlijk is deze woning vergelijkbaar met een appartement, maar dan zonder VVE-bijdrage of je opgesloten voelen in een appartementencomplex,” vertelt Corine enthousiast.

Lees verder onder de foto >

Malkenhorst Makelaars
Elke dag een vakantiegevoel… | Foto: Malkenhorst Makelaars.

Perfecte ligging

De brede en schone stranden met diverse horeca en activiteiten bieden de perfecte plek om te zonnen, te wandelen, een strandtent te bezoeken of te genieten van de zonsondergang. En als je van fietsen houdt, ben je hier op de juiste plek. Monster ligt aan het populaire Westlandse fietspadennetwerk, verbonden door onder andere de duinen, maar ook de natuurgebieden Madestein, Solleveld en Ockenburgh liggen op korte afstand. Een dagje naar de stad is ook binnen handbereik: met de fiets, bus/tram zit je binnen 30 minuten in het prachtige Den Haag, Kijkduin of Scheveningen.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak voor een bezichtiging en ervaar het zelf. Voor 599.000 euro wordt deze woning aangeboden bij Malkenhorst Makelaars in Naaldwijk.

Comments are closed.